Hytter

GEIRANGERFJORDEN FERIESENTER
Premium hytte utvendigKjøkken og spisebordKjøkken med oppvaskmaskin og frys/kjøl kombiskapOppvaskmaskinSoverom nr 1 med dobbeltseng og overkøyeSoverom nr 2 med dobbeltseng og overkøyeBad med vaskemaskin og dusjhjørne med regndusjStueUtsikt fra veranda. God plass rundt hytta.

Premium Hytte - 55m2

To soverom for 6 personer

Denne hytta har høyere komfort enn våre Standard og Superior hytter. Det er gulvvarme på kjøkkenet, stua og badet. Kjøkkenet har en oppvaskmaskin, et stort kjøl/frys kombiskap og en komfyr. Stua er innredet med en SmartTV, en sofa og et spisebord. Begge soverom har en dobbeltseng (150x200 cm) med en overkøye (90x200 cm). Det flislagte badet har både en vaskemaskin og en regndusj. Det er mulig å lade elbilen ved hytta (10A). Raskere lading (16A) kan man få ved resepsjonen mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytten.

Bestill
Premium hytte utvendigFin utsikt fra verandaKjøkken med oppvaskmaskin og frys/kjøl kombiskapOppvaskmaskinSpisebord med Ekornes lenestolerBad med vaskemaskin og dusjhjørne med regndusjSoverom nr 1 med dobbeltsengSoverom nr 2 med dobbeltseng

Premium Hytte - 35m2

To soverom for 4 personer

Disse hyttene har høyere komfort enn våre Standard og Superior hytter. Det er gulvvarme på kjøkkenet, stua og badet. Kjøkkenet har en oppvaskmaskin, et stort kjøl/frys kombiskap og en komfyr. Stua er innredet med en SmartTV og et spisebord med komfortable spisestoler fra Ekornes. Begge soverom har en dobbeltseng (150x200 cm). Det flislagte badet har både en vaskemaskin og en regndusj. Det er mulig å lade elbilen ved hytta (10A). Raskere lading (16A) kan man få ved resepsjonen mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytten.

Bestill
Fin utsikt fra verandaStueKjøkken med komfyrSpisebordBad med varmekabler i gulv og dusjSoverom nr 1 med dobbeltseng og overkøyeSoverom nr 2 med dobbeltseng og overkøyeHytte utvendig

Superior Hytte - 40m2

To soverom for 6 personer

Disse hyttene har samme utstyr på kjøkkenet som våre Standard hytter, men har i tillegg til dette en komfyr og et kombinert kjøl-/fryseskap. Stua er innredet med en SmartTV, en sofa og et spisebord. Begge soverom har en dobbeltseng (150x200 cm) med en overkøye (75x200 cm). Badet har varmekabler i gulvet. På grunn av hensyn til brannvern er det ikke tillatt å lade elbilen ved hytta. Det er mulig å bruke elbilladerne ved resepsjonen (16A) mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytta.

Bestill
Hytter utvendigSpisebordStue med kjøkkenkrokSoverom med to enkeltsengerSoverom med dobbeltsengBad med dusjkabinettHytter utvendig

Standard Hytte - 35m2

To soverom for 4 personer

Disse hyttene har et kjøkken med to kokeplater, vask, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, bestikk, dekketøy, stekepanne og kokekar. Stua er innredet med en SmartTV, en sofa og et spisebord. Det ene soverommet i hytta har en dobbeltseng (150x200cm), mens det andre har to enkeltsenger (75x200 cm). Det er mulig å bestille en ekstraseng for barn (maks 12 år). På grunn av hensyn til brannvern er det ikke tillatt å lade elbilen ved hytta. Det er mulig å bruke elbilladerne ved resepsjonen (16A) mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytta.

Bestill
Fin beliggenhet ved fjordenHytter utvendigStueKjøkken med komfyrBad med dusjhjørne og regndusjSoverom med dobbeltseng og dobbel overkøye

Superior Hytte - 30m2

Et soverom for 4 personer

Disse hyttene har best beliggenhet, i første rekke ved fjorden. De har samme utstyr på kjøkkenet som våre Standard hytter, men har i tillegg til dette en komfyr. Stua er innredet med en Smart TV, en sofa og en barløsning. Soverommet har en dobbeltseng (150x200 cm) med dobbel overkøye. Det flislagte baderommet har en regndusj og varmekabler i gulvet. På grunn av hensyn til brannvern er det ikke tillatt å lade elbilen ved hytta. Det er mulig å bruke elbilladerne ved resepsjonen (16A) mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytta.

Bestill
Utsikt fra verandaKjøkken og spisebordSoverom med dobbelsengFlisbelagt bad med varmekabler og dusjBalkongSoveromHytter utvendig

Standard Hytte - 22m2

Et soverom for 2 personer

Disse hyttene har et minikjøkken med to kokeplater, vask, kjøleskap med en liten fryser, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, bestikk, dekketøy, stekepanne og kokekar. Stua er innredet med en sofa (sovesofa) og et spisebord. Disse hyttene har ingen TV. Soverommet har en dobbeltseng (150x200 cm). Sovesofaen kan brukes som en ekstraseng for barn (maks. 12 år). Det flislagte badet har varmekabler i gulvet. På grunn av hensyn til brannvern er det ikke tillatt å lade elbilen ved hytta. Det er mulig å bruke elbilladerne ved resepsjonen (16A) mot et pristillegg. Dette kan bestilles samtidig med hytta.

Bestill

Viktig

 • Av hensyn til personer med allergiplager er dyr/hunder ikke tillatt.
 • Røyking forbudt.

Felles for alle hyttene

 • Alle hyttene våre blir utleid med oppredde senger. Sengetøy og håndklær er inkludert i prisen. Man kan ikke ta med eget sengetøy.
 • Alle hytter har gratis WiFi med god hastighet.
 • Alle hyttene, bortsett fra 22m2 hyttene har en Smart TV.
 • Alle hytter har utsikt mot fjorden og har en stor terrasse i front med bord og stoler.
 • Alle hytter har bad med dusj og toalett, et eller to soverom, fullt utstyrt kjøkken og stue.
 • Alle kjøkken har bestikk, kokekar, mikrobølgeovn, vannkoker osv.
 • Barneseng og barnestol kan leies. Oppgi dette gjerne allerede ved bestilling.
 • Det er tillatt å grille. Ta med egen grill eller lån en liten kulegrill i resepsjonen. Vi ber dere om å unngå å bruke engangsgriller på grunn av stor brannfare. Dersom man likevel bruker engangsgrill er dette kun tillatt på asfalten eller på en stor stein.

Hovedforskjeller mellom hyttene

 • Premium hyttene: Dette er de eneste hyttene som har oppvaskmaskin på kjøkkenet, vaskemaskin på badet og kontakt for elbillading (10A) ved hytta.
 • Premium og Superior hyttene: Disse hyttene har komfyr på kjøkkenet med 4 kokeplater og stekeovn.
 • Standard hyttene: Disse hyttene har to kokeplater og ingen stekeovn.